ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Amatőrök az önálló gondolatok hiányában

2018. január 23. - MÉRTÉK L.

Tudom, tudom, ne is mondják, mert TUDOM, hogy a Jobbik az egy DEMOKRATIKUS párt! A Jobbikban nem diktál Simicska senki felülről, itt mindenkinek önálló gondolatai és üzenetei lehetnek csak és kizárólag a pénz és hatalomvágy becsületesség szent érdekében!

487560_579754445371028_1737422052_n.jpg

Olvasom a mi jászsági géniuszunk  képviselőjelöltünk nyílt levelét Pócs János képviselőjelölt (sic!) úrhoz. Így kezdődik:

"Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek....

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampány üzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.
"

Gondoltam megnézem más jobbikos képviselőjelöltek oldalait is a közelebbi környékünkről. A szolnoki jobbikos jelölt, Csikós Attila már tájékozottabb. Ő az aktuális képviselőt nem jelöltként szólítja meg. Szolnokon kicsit tájékozottabbak a jelöltek, vagy csak egyszerűen a doktori cím miatt értelmesebb a jelölt tőlünk egy kicsit távolabb... De a Csikós  jelölt úr nyílt levele is így kezdődik:

"Az elmúlt napokban fény derült arra, hogy a kormány az elmúlt 3 évben 2300 migránst fogadott be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött propagandára, mely szerint megvédenék az országot a bevándorlóktól és egyetlen bevándorlót sem fogadnának be. Ezzel szemben most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek."

Aztán van még a megyében más jobbikos is, gondoltam, hátha egyszerre szállta meg az Erkölcs és Igazság Szelleme ezeket az úriembereket, hátha Dr Lukács Lászlót is utolérte a nyílt levelek fogalmazási vágya, vagy felülről parancsolt kényszere. Nem csalódtam! Dr Lukács nyílt levele (micsoda véletlen!!!) is ugyanúgy kezdődik, sőt, szóról szóra azonos a mi jászsági géniuszunk levelének tartalmával:

"Tisztelt Kovács Sándor Képviselőjelölt Úr!

Tudna segíteni? Migránsokat keresek! Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három... éven keresztül hazudtak az embereknek.

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampány üzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.
"

Most őszintén kérdezem: Mit lehet mondani arra, amikor a mi jászsági jobbikos örökös vesztesünknek jelöltünknek már egy önálló gondolata sincs. Vagy nem engedik simicskáék valakik, hogy legyen. Felülről megfogalmazott és kiosztott, minden jobbikos jelöltével azonos tartalmú nyílt levelekkel villog a mi géniuszunk, azt a látszatot keltve, mintha most erőt vett volna rajta a bátorság és a nép remélt pénz és hatalom pártjára állva számon kéri majd a képviselőt... Vezényszóra. Mert önálló jövőkép, önálló gondolatok nélkül nem kell a mi Lórinknak egyebet tennie, mint lesni kollégáit, majd ugyanazokat közzétenni a közösségi oldalán. Ennyire futja neki(k)... És ő akar képviselő lenni!? 

Az egyéniség nélküli emberek maradjanak meg a jelöltek szintjén. Örökre!

Jászság!!!!!!  Ébresztő!!!

süti beállítások módosítása