ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

10000000 2053670301589086 2372934177948434432 n

2018. március 10. - MÉRTÉK L.

Ez az "új kezdet" tölt el valós reményekkel... A mi kis térségünk Eszes Bélája valódi rajongókkal táncoltatja körbe magát és jópofizik pár szavazatért. A háttér zene, főként a dal szövege beszédesebb mindennél: "Polgármester, csak azt kérem, egy kis segélyt adjon nékem, hadd tudjak a kocsmába menni"...

Csodálatos kilátások előtt állunk ezzel az új kezdetű mizériával. A mi eszes jelöltünk pedig vigyorog, mint aki zavarban van és maga sem tudja, hogy került oda, vagy mint akinek a maradék esze is elment.

Egyébként bevallom, sok-sok sorstársammal együtt, hogy a reggeltől estig keményen dolgozó és becsülettel adózó embereknek a Jászságban sem biztos, hogy szimpatikus az a jelenség, hogy néhány ember táncra perdülve énekeli és üzeni, hogy életfilozófiája nem több, mint segélyt kunyerálni, majd kocsmába költeni el azt, amiért mások verejtékes munkával megdolgoznak, értéket teremtenek a térségünkben. Továbbá az sem a legszimpatikusabb, hogy a jelölt urat ezek az emberek körbe táncolják közpénzből terített asztalok mellett. Tudjuk: kampány van. És az Új Kezdet illúzióját valahogy el kell adni az embereknek. 

Én azért nem vagyok kíváncsi az ilyen stílusú új kezdetre. Inkább megmaradok a jól bevált, működő dolgok mellett. Hajrá Jászság!

 

süti beállítások módosítása