ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Szembesítse már valaki Budait a valósággal!

2018. március 21. - MÉRTÉK L.

Olvasom a jászsági képviselőJELÖLT Budai Lóránt úr közösségi oldalán a megosztott tartalmakat és nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek?

Azt mondja, hogy: "felkészültünk" a kormányzásra és "elkészítettük" a kormányzási struktúrát:

felkeszult.jpg

Felkészültetek, Lóri? Elnézést kérek mindenkitől, de erre én, aki ismerem Budai jelölt urat, nem tudok másként reagálni. Mitől bátorkodsz Te ilyen kijelentést tenni, hogy felkészültetek? Ehhez a felkészüléshez TE SZEMÉLYESEN mivel járultál hozzá? Szakmai tapasztalataiddal, képzettségedből fakadó hozzáértéseddel? Mivel? Mit tudtál Te hozzátenni ehhez a felkészüléshez a sajátodból? Elmondtad, hogy miként kell tolni egy beteghordó gurulószéket? 

Mihez értesz Te Lóri? Azon kívül, hogy listákat íratsz alá és kátyúkra mutogatsz a saját magadról készített fotókon? Mit tudsz Te, ami egy Magyar Nemzeti Kormányzáshoz szükséges lehetne? Azon kívül, hogy a semmiért, amit művelsz havi közel 500 ezer Ft-ot viszel haza közpénzből...

Mondj egyetlen dolgot, ami a Te érdemed abból a 67 oldalasnak beharangozott programotokból, ami valójában csak 50 oldal. Melyik pontját, melyik bekezdését ihletted TE? Milyen tapasztalatod alapján, milyen szakmai hozzáértésed alapján?

Jó lenne, ha egyszer ebben az életben helyre tenne már téged valamelyik barátod, hogy nézz tükörbe és szembesülj azzal, hogy ki voltál, kivé lettél, mit tudsz és mi az, amihez semmi közöd nem lehet.

Jó, ha egy embernek vannak álmai, fontos, hogy miről álmodozik, de az is legalább annyira fontos, hogy tudjon számolni a pillanatnyi valóságával.

Nagyon nagy teher az emberi lélek számára, ha a saját valósága utoléri a képzeletét, de ugyanakkora teher lehet az is, ha a valóság meg se közelíti a képzeletet.

Fontos tényező minden ember életében, hogy mennyit képes elviselni a saját valóságából.

Lóránt! Te - úgy látom- semmit nem vagy képes elviselni a saját valóságodból. Ne vetíts! Ha a Jobbik elkészít valamit, felkészül valamire -még akkor is, ha az álmodozás- ahhoz Neked érdemben semmilyen hozzáadott értéked nincs. Te, ahogyan ezt a Hozzád hasonlók szokták tenni- mások érdemeiből lopnád ki a saját büszkeségedet. Vegyél vissza! A nemzet nagyjai soha nem a magadfajtákból váltak ki! Ha visszavonulnál és tanulnál legalább 6-8 évet csendben, talán számba venne valaki, amikor ismét megjelennél.

Csak ennyit szerettem volna mondani, vagy mondatni Neked a környezeteddel. Nem baj az, ha az ember tudja, hogy kicsoda és hol van a helye. Hidd el! Hosszú távon hasznos lehet!

süti beállítások módosítása