ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Kire gondolhatott (az örök vesztes) Budai Lóránt?

2018. április 24. - MÉRTÉK L.

Ismét költőien rejtélyes bejegyzéssel kényezteti olvasóit a mi jászsági örök vesztes Budai Lórántunk:

img_2208001.pngEgy on-line újság cikkére hivatkozva, amelyben nem áll se több, se kevesebb, mint annyi, hogy Jászberénynek egy bizonyos utcájában baleset történt, Budait ismét magával ragadta örökös fóbiája és névtelenek, ismeretlenek felsorolásába kezd, majd összefüggésbe hozza ezeket a Fidesszel és a kétharmaddal. Gondolom, a mi közkedvelt egykori zseniális humoristánk, Hofi Géza az ilyen megnyilvánulásokra kérdezte, hogy "orvos látott már?"...

Mégsem hagy nyugodni a dolog és azon gondolkodom, hogy kire, vagy kikre gondolhatott Budai, amikor ittas vezetőkről, bűnözőkről ír homályosan, sejtelmesen?

Lehetséges, hogy Bobák párttársára gondolhatott, aki a hírek szerint ittas vezetésért "bűnhődött" és depressziós lesz, valahányszor jogosítványt lát, talán ezért is nyitott olyan oldalt ahol névtelenül zaklatta a jászberényi parkoló gépkocsi- tulajdonosokat?
Köztörvényes bűnözőként is Bobákra gondolhatott, aki a hírek szerint lopott a Jászszplasztikból és minden eddigi munkahelyéről kirúgták?
Vagy éppen saját magukra gondol, amikor gárdamellényben és bakancsban masíroztak a Neszürben majd beverték az OTP-automata ablakát?
Tényleg önmagára gondolhat Budai a felsorolásakor, aki semmilyen munkahelyen nem tudta megállni a helyét, de mindenféle "ügyet" kitalálva, hasznosnak próbálja beállítani magát, hogy mások adójából gátlástalanul felvehessen havonta több, mint 500 ezer Ft közpénzt?
Én is felteszek egy költőien sejtelmes kérdést felsorolások nélkül:
BUDAI LÓRÁNTNAK HÁNY BUKOTT VÁLASZTÁSRA VAN MÉG SZÜKSÉGE AHHOZ, HOGY EGÉSZSÉGES ÖNKRITIKÁT GYAKOROLJON?
süti beállítások módosítása