ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Nagy Bandó Andrást ne hívjátok!

2017. augusztus 28. - MÉRTÉK L.

Nagy Bandó András olyan kaliberű ember, annyi mindent "letett az asztalra", hogy akkor sem kerülheti el az ember figyelmét, ha az illető olvasó, néző, vagy "fogyasztó" nem éppen azonos politikai,- vagy világnézetet vall a művésszel. Nagy Bandó egy Karinthy-gyűrűs, sokszorosan díjazott, érdekes és értelmes ember. 

foto2-crop-703x560.jpg

A művész úr néhány nappal ezelőtt közzétett egy írást "Nyugger vagyok, ne hívjatok!" címmel. Szíve joga írni, közzé tenni, véleményét megosztani neki is, ahogyan bárki másnak. Tudomásul lehet venni az álláspontját, örülünk, hogy elmondta leírta és annak is örülünk, hogy ezt a mi kis térségünkben, a Jászságban egy Budai Lóránt nevű jobbikos képviselőjelölt úr megosztotta közösségi oldalán. Másként rá se találtunk volna az óriási irodalmi kínálat fergetegében, mert nem biztos, hogy Nagy Bandóval kelünk-fekszünk naponta... De itt nem is ezt szerettem volna kiemelni, hanem a következőt:

onimado.jpg

 Budai úr a humorista művész írásából egy olyan részt választott kiemelendő idézetként a közösségi oldalán, amivel ismét nevetségessé tette jól hasba rúgta saját magát. Az idézett szöveg utolsó mondata így hangzik:

"Tudjátok, az, aki úgy akar előnyhöz jutni, hogy másokat akar hátrányos helyzetbe hozni, az címeres gazember." (Nagy Bandó András)

 

Amennyiben valaki/bárki rászánja magát és visszamenőleg végignézi a Budai úr közösségi oldalán közzétett bejegyzéseket, a megosztott feliratozott képeket, kis videókat, az gyorsan eldöntheti, hogy Budai úr az elmúlt hónapokban hányszor akarta a jászsági országgyűlési képviselőt kicikizni, lejáratni, hányszor űzött gúnyt belőle, hányszor akarta "hátrányos helyzetbe hozni", hogy csak a Nagy Bandó idézetnél maradjunk...

Ezek szerint Budai úr micsoda? Tetszenek látni? Ott az idézet utolsó szavainál? Nem én mondtam...

Végig lehet nézni a Pócs úr közösségi oldalát is, hogy hányszor tett ehhez hasonlót Budaival... Egyszer sem... Van, aki végzi a munkáját és arról tájékoztatja a követőit és van, aki gúnyolja vélt, vagy valós ellenfeleit és ahelyett, hogy a munkáját végezné, amire megválasztották városában, még a "munkaideje alatt" is saját magával, saját hirdetéseivel, önfényezéssel foglalkozik...

ÉBRESZTŐ!!!

 

 

süti beállítások módosítása