ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Isten éltesse a Lórántokat!

2018. január 18. - MÉRTÉK L.

   Elfelejtettem felköszönteni a kedves Lóránt nevű barátainkat Január havának 15. napján, ezért pironkodva elnézést kell kérjek.

   No de hogy meg ne haragudjon véletlenül a mi kedves ellenzéki barátunk… a Budai úr, utána jártam a nevének, és tágra nyílt szemekkel szereztem tudomást arról, hogy minden  tulajdonság amit a név mellé társítanak, bőven megtalálható Jobbik Lórántban.

,, A névanalízis szerint a Lóránt név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki igyekszik minél több időt a szabadban tölteni. Annyira kedvel a négy falon kívül lenni, hogy szerencsés olyan foglalkozást választania, melyet ott gyakorolhat. Az élet szépségének különféle megnyilvánulásai mindig ösztönzően hatnak rá, vonzzák a természet csodái. Olykor nehézségi vannak az önkifejezéssel, ez néha ahhoz vezet, hogy túl közvetlen módon ad hangot véleményének. Bár sérülékeny, ezt kevesen tudják róla, mert bántalmait magában tartja. Nagy szüksége van megértésre és elfogadásra, de ezt kevesektől kapja meg, aminek eredményeképpen sokszor hűvös és távolságtartó.”

(forrás:  - http://nevekrol.blog.hu/2014/01/15/lorant )

FigyeltéL ÓRÁN Te, Lóránt?

  

   Feltételezem, olvasóim figyeltek, és már Önök is észre vették hogy rögtön az első mondat nagyon talál a Jobbik jelöltjére, ugyanis amikor csak teheti a levegőn van…

stand_1.pngalair_1.jpg

    Ezúton is jelezném Budai úrnak, hogy egy Hot Dogos, vagy hamburgeres standnak nagyobb sikere lenne… Lehet, hogy pár emberrel többen állnának sorban egy valós eledelért, mint a képen látható standok előtt a szemfényvesztő ígéretekért.

   ,,Az élet szépségének különféle megnyilvánulásai mindig ösztönzően hatnak rá, vonzzák a természet csodái.

Ha figyelemmel követjük a magyar politikát, ez tényleg csak egy természeti csoda lehet, hogy a Jobbik még létezik egyáltalán, ráadásul még erősnek is próbálják beállítani önmagukat… - önfényezésemre édespám mindig csak annyit mondott:  - Fiam, várd meg, hogy ezt más mondja rólad! – Ugyanezt a bölcs gondolatot tanácsolnám a Jobbiknak is… valamint a Jobbik Lórántjának is.

 ,,Nagy szüksége van megértésre és elfogadásra, de ezt kevesektől kapja meg…

- folyatódik a névelemzés.

rendez_1.png

   Őszintén remélem, hogy pusztán csak ezért jár gyerekeknek szervezett tehetségkutatókra! A gyerekek szemében talán még el tudja játszani a kedves bácsit, ugyanis a felnőttek körében már nem nyerő a fonott kosárral való tolakodás…

,,…de ezt kevesektől kapja meg, aminek eredményeképpen sokszor hűvös és távolságtartó. ”

black.png

  Talán ezért állt a Sötét nagyúr bérenceinek szolgálatába, vagy a kép csak illusztráció csupán? 

  De ki van a maszk mögött? – úgy sejtem maga Vona Black... vagy esetleg Terry Black?

                               Nem szabad a jászokat megvezetni LÓRÁNT!

berunio.png

   Egyenlő munkáért egyenlő bért? Én a helyedben szégyellném magam, ha egy ilyen táblával kampányolnék, miközben SAJÁT BEVALLÁSOD SZERINT:

nyilatkozat.png 

Bruttó 395 000 Ft! Pár kátyús fotóért! Az nem SOK(K)?

Isten éltessen Lóránt!

DE NE A HÁTUNKON!!!

süti beállítások módosítása