ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Kérjen bocsánatot párttársaitól és húzzon el a közéletből!

2019. január 20. - MÉRTÉK L.

Arra, amit Budai Lóránt, a jászsági önjelölt géniusz művel politizálás címszóval, már nehéz szavakat találni.

Komoly, felnőtt ember már nem is veszi számításba nagyotmondásait, melyek szerint mindent elsöprő ellenzéki tüntetéshullám kezdődik, ők éppen a szolnoki "megmozduláshoz" csatlakoznak. Erre az eget-földet rengető kormányellenes tüntetésre a tegnap került sor Szolnokon, ahol szolnokiak aligha voltak, de a Jászság Jobbikos "kemény magja" ott volt kicsitől nagyig. A tömeges megmozdulásról sokkal árulkodóbb az alábbi fotó, ezért nem is kommentálom, csak annyit mondok: nevetséges!

sztrajk.jpg

Azt már megszokhattuk Budai Lóritól, hogy szeret nagyokat mondani, írni és a saját álomvilágát valóságként közölni az oldalán. Az ilyen hajlamról, vagy magatartásról az orvostudomány igen pontosan fogalmazza meg a diagnózist, de ebbe most ne menjünk bele mélyebben. 

Budai már etette az olvasóit/követőit olyanokkal, hogy fölényesen fogja legyőzni Pócs Jánost, már hadovált bérunióról, írt olyanokat is, hogy a Jobbik az egyetlen kormányváltó erő, volt ő már bakancsban masírozó hazafi és Gyurcsány szövetségese is, eljárt párszáz fős "kormányváltó" tüntetésekre is, szóval már mindent megtett és mindennek az ellenkezőjét is, csakhogy felhívja magára a figyelmet. Csak egyet nem akar megérteni: nem kérnek belőle az emberek a Jászságban (sem), mert ahhoz, hogy fajsúlyos politikusként kezeljenek valakit, ahhoz nem elegendő a Budai-féle amatőr, kisgyerekek homokozó játékának szintjén művelt, szánalmas ügyetlenkedés.

Budai egyszerűen nem képes felfogni, hogy mielőtt bármit is közzé tenne, mielőtt uszítaná az embereket, illene alaposabban informálódni arról, amit közöl. Mert Budai úgy csap le bármire, ami gyűlöletet táplálhat, mint tyúk a takonyra Ész nélkül, hirtelen, meggondolatlanul- mint egy valódi amatőr.

Múlt héten került sor egy bírósági tárgyalásra, első lépcsőben, miután Dr. Sinkó-Káli Róbert jászberényi kórház- főigazgatót a választási kampány hevében, fotóval illusztrálva, azzal vádolta meg, hogy köztartozása van és a gyerekei után nem fizeti a gyerektartást...A szerencsétlen Budai mindenre lecsap ész nélkül, így egy névazonosságra is ráharapott, mint éhes hal az úszó gilisztára...
A tavalyi kampány hevében az alábbi fotót és szöveget tette közzé oldalán, szorgalmazva követőit, hogy osszák meg minél többen... a valótlanságot, a hazugságot:
sinko_kali_robert_budaitol_1.jpg
A köztiszteletben álló kórházigazgatót a legaljasabb módon akarta lejáratni, mondván, hogy nem tartja el a gyerekeit. A bíróságon, amikor szembesült a ténnyel, hogy ezt ismét benyelte elhamarkodottan, hiszen névazonosságról lévén szó, egy hasonló nevű ember tartozását tulajdonította az igazgató úrnak, még volt elég vastag bőr a pofáján (elnézést, de nem tudok már szebben fogalmazni) és képes volt áldozatként beállítani magát. Azt harsogta, hogy lám-lám, ő bocsánatot kért, de Sinkó-Káli igazgató úr ezt nem fogadta el.
Már semmi kétség nem fér ahhoz, hogy Budai Lóránt a homokozóban játszó óvodások szintjén él és gondolkodik. Minden előzetes gondolkodás nélkül játszótársának szemébe vágja a homokot, majd azt gondolja, hogy egy "bocsika"-val el van intézve minden.
NEM, NEM, NEM!!!
Az ilyen senkiházi, szenzációhajhász, aki alaptalanul azzal vádol egy köztiszteletnek örvendő igazgatót ország-világ előtt, hogy nem tartja el a gyerekeit, az nem méltó a közélet szolgálatára. Erre a szintre még a komcsik se süllyedtek. Még ők is tudták, hogy a család nem lehet a politika prédája.
Amikor aljas, önös, politikai haszonszerzés reményében valakit alaptalanul bántanak és annak magyarázkodnia kell barátai, családtagjai, ismerősei előtt, akkor az nem "bocsi" kérdése, kedves önjelölt Budai Lóránt!
Budainak legfeljebb a saját táborától kell bocsánatot kérnie, mert az elhamarkodott, amatőr megnyilvánulásaival, a folyamatos mártír szerepbe bújással és az egyre nagyobb túlzásaival már a nagyon sokadik kudarcba, bukásba sodorta párttársait, szervezetét.
A legillendőbb az lenne, ha Budai a Jobbik tábornak mondaná ki, hogy "bocsánat, méltatlan vagyok a képviseletetekre, csak a szégyent hozom rátok folyton"...

 

süti beállítások módosítása